Gratis verzending | binnen 1-4 dagen in huis (PostNL)                                                         

PlanqKaart – samenwerking Pantar

Pantar is een sociaal leerbedrijf die werk en begeleiding biedt aan ruim 3.000 inwoners van Amsterdam en Diemen. De mensen die bij Pantar in dienst zijn, zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, omdat ze bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben. Ook zijn hier mensen in dienst die veel problemen hebben gehad of verslaafd zijn geweest. Deze redenen maken voor Pantar niets uit, want zij geloven, net als wij, dat iedereen kan werken en een meerwaarde kan bieden in de arbeidsmarkt.

“We creëren meerwaarde door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen hun talenten en arbeidspotentieel te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Wij zien (nieuwe) kansen in mensen en verbinden deze met (steeds weer nieuwe) kansen op de arbeidsmarkt.”

Wij van PlanqKaart denken hetzelfde over deze situatie en vinden het super om deze mensen een kans in de arbeidsmarkt te geven met betrekking tot het produceren van onze producten. Het is geweldig om te zien hoe deze mensen met passie en zorgvuldigheid de PlanqKaarten aan het maken zijn en hiermee nieuwe talenten ontwikkelen. Dit bewijst dat iedereen geschikt is voor werk, zichzelf te ontwikkelingen en zijn meerwaarde kan bieden in de wereld van nu.

Meer weten over Pantar? 
Klik op het logo

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van www.planqkaart.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 17 reviews.