Gratis verzending | binnen 1-4 dagen in huis (PostNL)                                                         

Over ons - Planqkaart

PlanqKaart is een samenwerking tussen de twee jonge & innovatieve bedrijven Design studio PLANQ en Kunst in Kaart. Samen met een passie voor duurzaamheid en design zijn zij de samenwerking aangegaan met betrekking tot de ontwikkeling van een nieuw label. Met de combinatie van duurzame kennis/ designs van Design studio PLANQ & de innovatieve manier van kaarten maken van Kunst in Kaart is label PlanqKaart ontstaan.

Door de uniekheid van de gelaserde kaarten, laat PlanqKaart niet alleen oude herinneringen bovenkomen, maar denken zij ook aan de wereld van morgen. De producten en ontwerpen zijn gebaseerd op duurzame materialen en worden geproduceerd door sociale werknemers waardoor er op maatschappelijk vlak ook wordt bijgedragen.

“Het is een prachtige combinatie geworden tussen unieke ontwerpen/ materialen die geproduceerd worden door sociale werknemers. Het is een totaal kloppend verhaal die in veel opzichten de wereld ondersteund en verbetert en ook een meerwaarde kan bieden voor alle huishoudens”

De eerste PlanqKaart producten zijn het startpunt van een mooie samenwerking tussen de beide partijen. “Het is een mooi startpunt om onze beide visies samen te voegen. In de toekomst gaan wij zeker verder kijken naar meerdere ontwerpen en andere toepassingen om het aanbod zo breed mogelijk te maken”

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van www.planqkaart.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 17 reviews.