Gratis verzending | binnen 1-4 dagen in huis (PostNL)                                                         

Bestellen en betalen

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Wij hebben 8 manieren waarop je bij ons kan betalen, namelijk: Ideal, Visa/Mastercard, Paypal, Sofortbanking, MisterCash/Bancontact, Billink – achteraf betalen, VVV giftcard en direct overmaken.

Billink - achteraf betalen

Heb je gekozen voor achteraf betalen via Billink dan werkt het nét iets anders. Na enkele dagen, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Billink. Je hebt 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de digitale factuur. Voor vragen over de betaling of factuur, neem contact op met Billink .

Betaling mislukt of geweigerd

Betaald met iDEAL, geen orderbevestiging ontvangen

Heb je betaald met iDEAL, maar twijfel je of je bestelling gelukt is of niet? Controleer eerst of het geld is afgeschreven. Als er geen geld is afgeschreven, dan is de betaling niet gelukt. Je kunt dan de bestelling opnieuw plaatsen of de second-chance mail volgen die wij na enkele minuten versturen.

Is er wel geld afgeschreven, maar heb je nog geen orderbevestiging van ons ontvangen? Het kan tot een uur duren voordat de betaling verwerkt is, wacht daarom eerst altijd even. Heb je na een uu nog geen orderbevestiging, neem dan contact op met onze klantenservice. Met behulp van je transactienummer kunnen we je snel helpen.

Afgekeurde creditcard betalingen

Het kan helaas gebeuren dat je betaling geweigerd wordt, dit is uiteraard heel vervelend. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te beschermen tegen frauduleuze betalingen. Betalingen worden aan de hand van een groot aantal criteria goed- of afgekeurd. Een betaling kan bijv. worden afgekeurd als het adres niet overeen of wanneer de CVC code of vervaldatum niet juist is.

Afgekeurde Billink - achteraf betalen - betaling

Na het invoeren van jouw gegevens wordt er een credit check uitgevoerd op basis van de door jou ingevoerde gegevens. De mogelijkheid bestaat dat je naar aanleiding van deze check niet in aanmerking komt om gebruik te maken van Billink. Er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen waarom je niet in aanmerking komt om gebruik te maken van Billink. Indien je de exacte reden wilt weten waardoor de credit check jou heeft afgekeurd, dan dien je schriftelijk een verzoek hiertoe in te dienen bij Billink voorzien van een kopie van je paspoort.

Cadeaubon inwisselen

Cadeaubon of kortingscode toepassen

Cadeaubonnen van PlanqKaart zijn altijd leuk om te krijgen, maar nog leuker om er één weg te geven! Ga voor zekerheid en laat je ouders, opa & oma, vriend(in) zelf iets uitzoeken.

Betalen met een PlanqKaart kortingscode is eenvoudig. Bovenaan het betaalscherm kunt u de regel vinden: Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen. Klik op deze regel en vul de kortingscode in.

Bestelling wijzigen of annuleren

Kaarten

1. PlanqKaart doet er alles aan om u een goed product te leveren. Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. PlanqKaart zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen.

2. Tijdens de bedenktijd (14 dagen) zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3. Koper heeft het recht de door van ondernemer geleverde artikelen binnen 14 dagen na de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen te retourneren m.u.v. gepersonaliseerde artikelen.

Gepersonaliseerde artikelen zijn:
– Gepersonaliseerde producten, bijv. een eigen ontwerp na overleg, stijl, titel, ondertitel, toevoeging op de gelaserde kaart.

5. De artikelen kunnen worden geretourneerd in de originele verpakking. Koper is zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.

6. Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet ondernemer de betaalde prijs inclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. Onder ongebruikt en onbeschadigd worden in dit verband ook schade door de geur van sigarettenrook. parfum of andere duidelijk aanwezige geuren verstaan.

Winkelbeleid

Voor meer informatie zie: winkelbeleid

Bestelling beschadigd?

Excuses voor de beschadiging, uiteraard lossen wij dit graag zo snel mogelijk op door een nieuw exemplaar te sturen of u uw geld terug te storten na ontvangst van de retourzending (uiteraard op onze kosten). Mail hiervoor naar info@planqkaart.nl of meldt de klacht via het klachtenformulier.

Facturen

Ontvang ik een factuur?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail dit is tevens je factuur. Heb je deze niet ontvangen, check dan even je spam/ongewenste mail. Wil je een zakelijke factuur, neem dan contact op.

Bezorgen en afhalen

Bezorgopties – PostNL

Gratis bezorging

Al onze producten worden gratis verzonden via PostNL, dit geldt ook voor de PostNL afhaalpunten.

Ophalen in onze winkel

Op afspraak kun je je bestelling bij ons afhalen, klik hier voor routebeschrijving.

Status van je bestelling

Track & Trace

Wij proberen je altijd zo veel mogelijk op de hoogte te houden van jouw bestelling. Dit doen we aan de hand van een bestelbevestiging en een track & trace mail.

Nadat het pakket ons magazijn heeft verlaten, volg je het via de track & trace link die per mail wordt toegestuurd.

Pakket niet ontvangen

In de verzendbevestiging vind je de track & trace code. Controleer via de PostNL link of de tijdvakdindicatie van de levering mogelijk is verschoven of het de volgende dag wordt geleverd.

Controleer het bezorgadres, klopt dit niet? Neem dan contact op.

Heb je een niet thuis-bericht ontvangen in de brievenbus? Mogelijk is je pakket bij één van de buren afgeleverd of komt de bezorger op een nieuw bezorgmoment.

Adres wijzigen

Ben je onlangs verhuisd of heb je iets besteld wat naar een onjuist adres wordt gestuurd? Geef het zo snel mogelijk aan onze klantenservice. Wij kijken dan direct of we het adres van de zending nog aan kunnen passen.

Levertijd

Levertijd - gelaserde kaarten

Nederland / België
De verwachte levertijd bedraagt 1 tot 4 werkdagen. Al onze kaarten worden (gratis) geleverd.

Wereldwijd
Ons doel is om jouw bestelling binnen 8 tot 12 werkdagen bij jou in huis te hebben! Na het bestellen van jouw favoriete kaart ontvang je een track&trace code van ons zodat je het proces van jouw bestelling altijd bij kunt houden!

Kwaliteit

Kwaliteit

Materiaal kaart

De kaarten van PlanqKaart worden geproduceerd uit Medite, een hernieuwbaar en duurzaam bouwmateriaal met negatieve netto CO2-emissies wat uniek is voor houtproducten. Zelfs onder houtgebaseerde producten is Medite uitzonderlijk grondstof – efficiënt. De belangrijkste grondstoffen ervan zijn houtresten, bijproducten van houtzagerijen en pulphout uit beheerde bossen. De grondstoffen van PlanqKaart zijn FSC- gecertificeerd. Al het hout dat PlanqKaart gebruikt is afkomstig uit beheerde bossen en is onafhanklijk gecontroleerd om de biodiversiteit, productiviteit en de regeneratiecapacitieit ervan te garanderen.

Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van www.planqkaart.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 17 reviews.