Gratis verzending | binnen 1-4 dagen in huis (PostNL)                                                         

Webwinkel keurmerk
PlanqKaart is vanaf 2018 aangesloten bij Webwinkelkeur.nl en is officieel erkend met dit keurmerk. Dit houdt in dat u als klant veilig en betrouwbaar kunt winkelen in onze webshop. Voordat een webshop lid kan worden van WebwinkelKeur wordt deze streng gecontroleerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gecontrolleerd of het bedrijf echt bestaat (kvk gegevens), of men aan alle wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie (zoals btw en kvk nummer) goed en snel te vinden is.

Beoordeeld door jou!
WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Zodra uw PlanqKaart geleverd is ontvangt u van ons een uitnodiging waarmee u een beoordeling kunt achterlaten. Deze beoordelingen worden getoont in het uitklapmenu (links in uw scherm) en op de speciale pagina die voor PlanqKaart is ingericht.

Onafhankelijk en zonder winstoogmerk
Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Het doel is om het winkelen op internet veiliger te maken. WebwinkelKeur is het aanspreekpunt voor PlanqKaart als voor u als klant. Komt u toch in een conflict met ons, wat wij natuurlijk nooit zouden willen, dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis!

EMOTA
Wij zijn ook aangesloten bij het Europese keurmerk EMOTA. EMOTA vertegenwoordigt bedrijven welke zich bezig houden met de verkoop op afstand in 15 Europese landen. EMOTA is daarbij trots het eerste aanspreekpunt te zijn voor de Europese Commissie, leden van het Europees Parlement en de media op het gebied van e-commerce. Door de Europese controle vanuit eCommerce and Distance Selling Association (EMOTA) voldoet PlanqKaart aan de strenge criteria. voor meer informatie zie: EMOTA PlanqKaart

Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van www.planqkaart.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 17 reviews.